Göteborgs ledande företag på vertikala transporter!

Sedan starten i 1966 har vi haft vårt huvudkontor i Göteborg som har en perfekt geografisk placering på västkusten mitt i ett område full av aktivitet. Från vår depå på Hisingen tar vi oss enkelt ut på huvudlederna som för oss ut och in från stan, något som ger oss möjligheten att snabbt agera när vi ska besöka gamla eller nya kunder.

Vi har mobilkranar från 30 till 750 ton, kranbilar, larvkranar och mobila tornkranar. Efterfrågas stora och smarta helhetslösningar står vår projektavdelning till tjänst. Vid lyft där stora kranar inte får plats har vi vår tunggodsavdelning som rycker ut. Med sammanlagt över 100 engagerade och kompetenta medarbetare finns vi alltid till ditt förfogande. Vi utför allt ifrån små enkla lyft till stora komplexa projekt inom bygg, industri och vindkraft.

Med våra stora fordon syns vi väl och vi har en grön och modern maskinpark man lägger märke till, men det är våra fantastiska kranförare och chaufförer som är hjärtat i organisationen. Med deras expertis, erfarenhet och inte minst höga kompetens, utför de på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt alla typer av lyftuppdrag.

Vi tänker uppåt och framåt och investerar för framtiden i nya kranar och kranbilar, men även för vår personal som jobbar på kontoren.  Vi är i full gång med ombyggnationen av våra kontors- och verkstadslokaler i Göteborg. Arbetet beräknas vara klart under sommaren i år. Med toppmodernt verkstadsområde och nya fräscha kontor kommer vi kunna ge våra kunder ännu bättre service och vara ännu mer effektiva framöver.

Skulle du ha frågor om ett jobb eller ett projekt, ta kontakt med vår marknadschef Clas Ericsson telefon 031-751 04 54 eller en av våra andra duktiga säljare och tekniker. Vet du redan vad du behöver kan du ringa vår kranbokning på telefon 031-500 400.

Kynningsrud Nordic Crane AB har sin huvudverksamhet i västra Sverige från Värmland ner till Skåne, men erbjuder kran- och transporttjänster i hela Sverige. Tack vare stor geografisk spridning på våra krandepåer kan vi hjälpa till oavsett var i Sverige jobbet ska utföras.

Glädjen är att vara till nytta!