Öppet hus och invigning i Göteborg

Kynningsrud Nordic Cranes huvudkontor i Göteborg har fått sig ett modernt och rejält ansiktslyft. En omfattande renovering av lokalerna och utbyggnad av verkstaden har genomförts och lördagen den 24 augusti firade vi detta med pompa och ståt.

 Klockan 12.00 slogs portarna upp till krangården i Göteborg för våra anställda med familjer. Drygt 200 stora som små kom för att vara med på invigningen av våra ombyggda lokaler.

Vi har anställt många nya medarbetare den senaste tiden och med det behövs mer plats. För att öka trivseln på jobbet ännu mer har vi också byggt ett gemensamt lunchrum med plats för alla som jobbar i Kynningsrud Nordic Crane i Göteborg. Vi har även byggt om alla kontor som nu är samlade på samma våning vilket gör att vi enklare kommer kunna dra mer nytta av varandra, och närheten kommer att öppna upp för ett tätare samarbete.

Det har även byggts nya omklädningsrum, verkstaden har målats om och smörjgropen har förlängts på båda hållen vilket gör det möjligt för två fordon att vara där samtidigt. Utvändigt har bygget fått ett riktigt lyft med ny fasad, självklart med Kynningsrudgröna detaljer.

-Mange har gjort en stor innsats og det skaper fellesskap og glede. Det er gjort store investeringer både på Lillehammer og i Gøteborg. Vi står godt rustet til å møte fremtiden, sier Harald Kynningsrud.

Det var en härlig och glad stämning bland gästerna på krangården under invigningsdagen. Där bjöds det förutom på musik, grillat, tårta och glass även på demonstrationer av kranar och maskiner och barnen fick testa på krankörning och hoppa i hoppborg. Det gröna bandet klipptes till applåder, visslingar och fanfarer och alla var överens om att dagen blev väldigt lyckad och trevlig.