Nordic Crane ønsker å styrke sin salgsavdeling og søker en erfaren Key Account Manager (KAM) for salg av krantjenester i hele Norge. Ønsker du å komme til et selskap som er i en ekspansiv vekst med veldig gode muligheter for utvikling, hører vi gjerne fra nettopp deg!

Nordic Crane skal være den beste og mest profesjonelle leverandøren innen alle typer løft med mobilkran, beltekraner, storkran, spesialtransport, samt innen heavy lift, store prosjekter og engineering i hele Skandinavia.

Som KAM hos Nordic Crane vil du være ansvarlig for selskapets eksisterende kunder samtidig som du proaktivt finner og utvikler nye potensielle kunder. Du vil jobbe mot større byggefirmaer, spennende bedrifter innen industri og infrastruktur der salget kun er rettet mot bedriftskunder.

Hva ønsker vi at du skal kunne og være god på?
Du jobber i dag som selger innen kran, industri eller en annen tilsvarende bransje
Du har kunnskap og erfaring fra B2B-salg og har gjerne et godt nettverk
De er selvstendig i din rolle med gode vaner og stort engasjement for gjennomføring av kundemøter
Du har erfaring fra prosjektarbeid og rammeavtalesalg
Du har erfaring med bruk av CRM-system og liker å jobbe systematisk
Du er proaktiv og engasjert
Du er sosial og utadvendt
Du har god norsk og engelsk fremstillingsevne, både muntlig og skriftlig

Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper, og vi søker deg som har en ekstra drivkraft innen salg og kundeutvikling. Vi ønsker oss en person som er ivrig etter å være med og utvikle våre kunder og er god til å planlegge og proaktivt finne nye veier til nye forretningsmuligheter. Du kommuniserer uhindret på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Du skal like å jobbe mot resultater og være en person som lett skaper nye relasjoner og beholder dem over tid.

Hva kan vi tilby deg?
Varierte arbeidsoppgaver med stort ansvar for våre nøkkelkunder
Interessant og stimulerende arbeid i en spennende bransje
Profesjonelt fagmiljø med bred erfaring innen kran- og løftetjenester
Gode vilkår og fordeler

 Send søknad og CV til jobb.no@nordiccrane.com. Merk søknaden med «KAM-Norge»

For mer informasjon, ta kontakt med CEO Morten Heli-Hansen på telefon +47 41 67 40 67 eller per e-post til morten.heli-hansen@nordiccrane.com.