Prosjekt

Nordic Crane tilbyr komplette løsninger for alle typer prosjekter i hele Norden. Med over 50 års erfaring innen løft og transport, kan vi utføre vedlikeholdsstopp og utbyggingsprosjekter i bransjer som vindkraft, petrokjemisk, olje og gass, skogindustri, øvrig industri samt infrastrukturutbygging som veier, jernbaner, broer og mer. Vi er godt rustet til å møte alle utfordringene du måtte ha, uavhengig av bransje – uansett størrelse.

Nordic Crane er med deg hele veien, fra planlegging til utførelse. Dette gir sikkerhet for våre kunder, ettersom vi vet at våre komplette løsninger er så kostnadseffektive som mulig. I tillegg til dette kan du være sikker på at vi alltid fokuserer på miljø og sikkerhet. Dette kommer både deg som kunde og oss til gode. Alle skal komme hele hjem hver dag!

Vi tilbyr totalløsninger med prosjektledere, HMS-ansatte og også ingeniørarbeid, hvis du har behov for det.
Nordic Crane har en stor maskinpark og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vi har mobilkraner, beltegående kraner, kranbiler, mobile tårnkraner, lastebiler, spesialtransport / SPMT hengerløsninger til håndtering av tunge varer, løfteførere og løfteutstyr.

Vi gjennomfører små og store prosjekter lokalt, regionalt og i hele Skandinavia. Kontakt vår prosjektavdeling hvis du trenger hjelp, så finner vi veien videre sammen.