HMS-priset 2021 till Ola Westerling

En mycket glad Ola Westerling fick 2021 års svenska HMS-pris. Ola har jobbat i Nordic Crane sedan 2006 och är en duktig kranförare med lång erfarenhet från våra allra största kranar.

I bedömningen av HMS-priset skriver juryn:”Förutom att han är en god kollega med ett glatt humör, alltid hjälpsam och har ett dalalugnt humör så är han alltid noga med säkerheten runt våra kranar och lyft.

Han har förmågan att alltid kunna tala både kollegor och kunder till rätta när han ser någon risk eller fel utan att kund eller kollega känner sig förminskad eller oansvarig.”

Ola är en välförtjänt vinnare av HMS-priset. Stort grattis!

Säkerhet är vår högsta prioritet i allt vi gör
Oavsett om du träffar oss på en byggarbetsplats eller på ett kontor arbetar vi alltid enligt principen ”Säkerheten först”.

Nordic Cranes HMS-pris har som syfte att framhäva personer eller enheter som agerar i linje med Nordic Cranes målsättning ”säkerheten först”, som stimulerar arbetsmiljön på ett positivt sätt och som främjar goda idéer eller vidareutvecklar bolagen i Nordic Crane.

Sedan år 2000 delas priset årligen ut till en person eller enhet som under detta eller senaste åren visat ett speciellt positivt engagemang på arbetsmiljön och organisationen baserat på grundvärderingarna Ärlighet, Lojalitet och Entusiasm.

Alla våra uppdrag ska utföras med högsta grad av säkerhet och kvalitet. Med denna prioritering uppnår vi säkrare arbetsplatser, ökat välbefinnande, bättre kvalitet på det utförda arbetet och ett bättre slutresultat för våra kunder.

Med vårt HMS-pris vill vi lyfta fram våra medarbetare som gör det där lilla extra och gör oss ännu säkrare som företag.