NYA MASKINER OCH I KARLSTAD SKINER SOLEN

Värmland har en marknad i tillväxt och vi i Nordic Crane Kynningsrud investerar för att vara med på resan.

Sture Larsson, depåchef i Karlstad, och hans gäng, berättar att de ser fram emot ett spännande 2017 med ny depå och investering i nya kranar som kommer ge ett lyft i verksamheten.

-Vi har kommit långt i planeringen av vår nya depå och är säkra på att de kommande åren kommer bli spännande och bra.

Sammanlagt är åtta nya mobilkranar på väg til Nordic Crane Kynningsrud AB under vintern och våren 2017.

Ny kran på plats

Den första rullade in i Sverige från fabriken i Tyskland den här veckan och mobilkranföraren Kent Nilsson i Göteborg var den som tog emot den nya 70-tonnaren på måndag morgon. Den här veckan kom även vår nya kranbil från lackering och vi väntar en 95-tons mobilkran på måndag till veckan.

Kent Nilsson vid «sin» nya kran.

-Med de nya mobilkranarna står vi ännu bättre rustade att hantera den ökade arbetsmängden vi upplever i Karlstad men även Sverige i övrigt, berättar Morten Heli-Hansen, VD i Nordic Crane Kynningsrud AB.

Nordic Crane Kynningsrud AB har sin huvudverksamhet i västra Sverige från Karlstad i Värmland ner till Skåne, men erbjuder kran- och transporttjänster i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi har branschens mest moderna och allsidiga maskinpark och vi står redo att utföra alla sorters lyftuppdrag. Vi har mobilkranar i alla storlekar, ända upp till 750 ton och utför allt från de enklaste lyft till stora komplexa arbeten.

Boka kranar i Karlstad på telefon 054-7718500 eller 031-500 400 eller besök oss på  www.nckynningsrud.com